O Galeriji

vedrana-bozic

Galerija Claire Noel postoji od 2014 godine. Radi se o galeriji umjetničkih slika i ručnih radova u čijem potpisu stoji sama vlasnica Vedrana Božić. 

Želeći svoje slike učiniti financijski dostupnijim široj populaciji, Vedrana je počela izradivati medaljone koji prikazuju isječak njenih umjetničkih djela te pokrenula brand nakita pod imenom Claire Noel.

Kasnije se izrada nakita proširila na personalizirane medaljone, ogrlice od staklenih perli s medaljonom u kojem je pravo suho cvijeće, listići, školjke, kamenčići, i sl.

Umjetničke slike su baza svih artikala koji se danas mogu naći u galeriji, a ponuda je svakog dana šira. Neke slike se vežu u priče, kao ova sa slikom u medaljonu, ali i na ogrlici majici ili šalici.

 Jednim od zaštitnih znakova branda Claire Noel, definitivno su postale sentimentalne slike Anđela (#noelsangels) kao i personalizirane ilustracije portreta (#personalizirajse).

Kupci koji nas ne mogu posjetiti mogu dobiti naše proizvode poštom ( SHIPPING WORLDWIDE ), a na društvenim mrežema smo dostupni uvijek!

Akcent je na personaliziranom! Takav poklon je uistinu jedinstven, a to je poruka koju želimo da odnesete sa sobom iz galerije Claire Noel.

#noelsangels  #personalizirajse

Scroll to Top